Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Det smukkeste børnebadeværelse, du nogensinde vil se

Anonim

Grace's badeværelse før

Projekt af: Grace
Beliggenhed: Fort Worth, Texas

Vi bor i et næsten 100 år gammelt hjem, og da badeværelset, i sin oprindelige 1919-stat, kom gennem vores stueloft kort efter vi flyttede ind, blev det projekt, vi troede, at vi ville gøre "om nogle år", vores første prioritet . Dette badeværelse behov for at fordoble som børnene badeværelset for vores fire små børn og lejlighedsvis gæst. Jeg ønskede at være tro mod æra i vores hjem, men give det et moderne twist.

Den grafiske sort / hvide hex-flise er virkelig stjernen i rummet, og jeg kunne godt lide, hvordan det var en moderne version af den originale hex-flise. Hvide undergrundssten med en pinstripe tekstur blev placeret på væggen bag vasken og på tværs af værelset i brusebadet. En skræddersyet skovskabskab var udstyret med en stor dobbelt vandhanevask, og jeg havde støbejerns bundlakeret til at ligne verdigris. Da jeg opdagede et par antikke gadelamper i en lokal bjærgningsbutik, vidste jeg, at de ville lave et interessant sæt sconces til forfængelighed. Fordi dette primært er et børnerum, tilføjede jeg whimsy gennem kunsttryk, jeg fandt på Etsy, og et stort vægmaleri, jeg havde trykt på et foto, jeg tog af børnene mens de var på ferie. Jeg kan godt lide alle mine rum, selv køkkener og badeværelser, for at føle mig varm og indbydende, at have en personlighed.

Før vi begyndte at bygge, var dette rum kun omkring 40 kvadratfod, men ved at ændre nogle originale indbyggere, der ikke fungerede, tog et lille skab og lukkede i en gang fordoblede vi pladsen i størrelse. Det lykkedes os at redde det oprindelige støbejernsrør, og jeg sætter pris på dets markeringer fra mange års brug. Det har en slags historie, som jeg elsker. Jeg fandt et par gamle døre, der var ni meter lange i samme bjærgningsbutik, jeg købte sconces fra. Dørene blev slibet, peep hullerne blev taget ud (fordi i et badeværelse, det ville være, godt ... mærkeligt), og vi malet dem Farrow & Ball's Drawing Room Blue. Den venstre dør går til et lille skab, og højre åbner til badeværelset. Tilføjelse af gulv til loft kabinet bag badekaret bragt i nogle store lagerplads, der ikke eksisterede før.

Efter at jeg formulerede designplanen, begyndte vi nedrivning og begyndte derefter konstruktion. Fra start til slut tog badeværelset lidt over seks måneder at afslutte. Vi måtte fuldstændigt tarmle på grund af VVS-problemer, og på grund af omstruktureringen gjorde vi produktforsinkelser, og det forhold, at byggeri i et gammelt hus næsten aldrig går som planlagt, tog længere tid end oprindeligt estimeret. Men jeg føler, at vi har skabt et rum, der er klassisk med en kant, fungerer godt for vores familie og er smuk og interessant at se på. Vi er begejstret over, hvordan det viste sig, og efter nogen tid at dele et badeværelse som en familie på seks, er vi glade for, at børnene har deres eget rum.

Tak, nåde! Tjek Grace's blog for flere billeder.

• Er du interesseret i at dele et dekorations- eller renoveringsprojekt med Apartment Therapy-læserne? Kontakt redaktionen gennem vores Makeover Project Submission Form.