Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Før og efter: Et Silicon Valley-køkken får en moderne makeover

Anonim

Vi købte vores byhus omkring 4 år siden. Vi ønskede at købe et hjem, der havde brug for et køkken remodel, fordi vi ikke kunne lide, hvad vi så, da vi turnerede huse med remodeled køkkener.

Vi ønskede også at vænne sig til vores sted, før vi påbegyndte en ombygning, så vi vidste hvad vi ønskede, hvad angår layout, færdiggørelse og apparater. Vi var glade for, at vi ventede, fordi vi lavede mange beslutninger, der var forskellige fra vores første tanker om, hvad vi ønskede.

Det tog os et stykke tid at finde nogen, der vidste, hvad vi ønskede (nutiden med et nik til et Eichler-esque køkken, da vores byhus havde nogle lignende elementer til Eichler Homes i vores by).

Vi ønskede heller ikke at lave en generisk remodel, så vi brugte meget tid på at finde en belysning, flise og overflader. Den flise vi valgte var 100% upcycled materiale fra gamle CRT skærme. Vi troede det var perfekt, fordi vi bor i Silicon Valley.

Det var sjovt, fordi vores fliserentreprenør ikke ønskede at installere flisen, fordi den var håndlavet, og hver flise var lidt anderledes. Derefter var han ret stolt af jobbet og spurgte, om han kunne komme tilbage til at fotografere det.

Vi elsker vandfaldseffekten på vores ø. Det bringer virkelig hele designet sammen. Derudover binder det køkkenet til resten af ​​anden sal, fordi der er meget træ.

Det tog meget længere tid at afslutte, fordi vi var helt specielle med pasformen og færdig og havde entreprenøren kommet tilbage for at afslutte nogle af fliserne og det elektriske arbejde. Nu, efter seks måneder, er vi begejstret over resultaterne og bruger køkkenet mere end nogensinde. Vi havde endda en middag fest! Det var sjovt, fordi vi havde en veranda med stole oprettet, men kunne ikke få folk ud af køkkenet, selvom det var smukt udenfor. Det er et godt sted at underholde.

Tak jennifer!

  • SE MERE FØR & EFTER PROJEKTER
  • Indsend din egen før og efter projektet