Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Før og efter: Et pink-flisebelagt badeværelse får en lys hvid opdatering

Anonim

I betragtning af at dette skulle være det vigtigste badeværelse i Rebecca & Gareths nye hjem, var opdateringen absolut en prioritet under husets renovering. De ønskede et design, der var friskt, og som udnyttede pladsens størrelse for at maksimere dets funktionalitet.

Se hele House Tour → Rebecca og Gareth's Cozy Home inspireret af Family Cottages

Rummets layout fungerede godt og blev uændret. Opdateringen omfattede installation af et nyt toilet, håndvask og brusehoved samt fjernelse af gamle, forældede fliser og udskiftning af dem med nye. For at kompensere de lineære undergrundsfliser anvendt på den nedre halvdel af væggen blev gulvfliserne placeret i en vinkel, og en mørkere flise blev brugt som en grænse for at adskille de lette vægge og gulve.

Tak, Rebecca & Gareth!

Se hele House Tour → Rebecca og Gareth's Cozy Home inspireret af Family Cottages

  • SE MERE FØR & EFTER PROJEKTER
  • Indsend din egen før og efter projektet