Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Før og efter: Et trangt stue åbner op

Anonim

Cates stue blev lukket, forældet og offeret for nogle nysgerrige beslutninger foretaget af tidligere ejere. Hun satte sig for at få det bedste ud af det hun havde, redde de historiske detaljer, hun kunne, og gøre klare opgraderinger, hvor det var nødvendigt.

Fra Cate : Før vores stue og køkken var der to separate værelser. Stuen følte sig lille og trangt, lidt intetsigende og umulig, mens køkkenet var nordvendt og mørkt med lyse gule vægge, trækøkkener og overvældende, sorte fliser. De fungerede ikke som to separate værelser, du spiste hele din tid fra den ene til den anden, og hvis en person var madlavning og den anden slapper af i sofaen, kunne du ikke forbinde med hinanden og chatte.

Jeg ønskede at fjerne alle de grimme tilføjelser, som forskellige ejere havde lavet gennem årene for at bringe værelset tilbage til sin tidligere herlighed. Desværre er der ikke mange tidspunkter tilbage, så jeg ønskede at fejre og betale respekt for hvad der var der, som fx i loftet, det dejlige karnap og originale gulvbrædder gemt under laminatet.

Hylderne blev revet sammen med den gamle ild. Den gamle kedel, nysgerrigt anbragt i pejsen, blev erstattet og flyttet ind i køkkenet og efterlod et dejligt rent hul til en brændeovn. Væggen kom ned i de første par dage af arbejdet og vi kunne pludselig se igennem hullet til, hvad vores nye boligareal ville se ud. Allerede lys oversvømmede ind i køkkenet bagved og de to værelser følte sig større.

Jeg søgte at skabe et lyst, luftigt rum med neutrale farver, monokrome accenter og en blanding af gamle og nye møbler. Væggene er Farrow & Ball blackened og de originale trægulve opdaget under laminatet er malet i Farrow & Ball All White. Nu føles rummet meget større, og lofterne synes endnu højere, med let oversvømmelse i fra karet vinduet.

Tak, Cate! Du kan se mere på Cates blog.

  • SE MERE FØR & EFTER PROJEKTER
  • Indsend din egen før og efter projektet