Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Før og efter: En Brooklyn badeværelse drejer rundt

Anonim

Det andet badeværelse i Michelle og Brad's Condo var i en mærkelig tilstand af flux. Hjemets tidligere ejere havde fjernet badekarret med håb om at installere en vaskemaskine og tørretumbler, men da tilsætningen af ​​vaskemaskinen og tørretumbleren blev afvist af co-op-bordet, blev badekaret erstattet af et par ubehageligt anbragte IKEA frysere. Da et rør briste i lejligheden over, hvilket resulterede i omfattende vandskader, begyndte Michelle og Brad alvorligt at tænke på en renovering - og omkonfiguration - af badeværelset.

Den ting, der skød dem over kanten og overbeviste dem om, at en remodel var uundgåelig, var, da en backup i rørene resulterede i endnu mere vandskader, denne gang i køkkenet. De besluttede at det var på tide at bide kuglen og lave et projekt ud i de to rum. Her kan du læse om køkkenet.

Det store mål for badeværelset blev at omorientere rummet: Brad og Michels mindst foretrukne ting om badeværelset var den måde, den åbnede ind i stuen, hvilket gjorde arrangering af møbler akavet, og det var heller ikke godt for privatlivets fred. Så de besluttede at vende den ting rundt.

Ved at vende det, der plejede at være et kabinett i en vestibule (med et mindre skab), der nu fører til badeværelset, kunne de genvinde vægplads i stuen og give det nye pulverlokal meget mere privatliv.

En væg af skabe i badeværelset hjælper med at gøre op for lagerpladsen, der gik tabt, da en del af skabet blev omdannet til en gang. Brad havde allerede anbragt de røde IKEA ABTRACT overkabinetter og ønsket, at der var mindre skabe, men der var en fangst: de blanke røde frysere blev allerede afbrudt hos IKEA. Så parrets entreprenør, Kris, fremstillede skabe til at matche. At have dem specialfremstillet betød, at de kunne monteres på de nøjagtige dimensioner af rummet - og også lavet til at rumme en lille kasse og en smuk lille indbygget krog til badeværelse læser materiale.

Den bløde væg, hvor døren var placeret tidligere, var dækket af et design fra Flavour Paper's Warhol-serie. Designet, der hedder 'Crowd', skildrer en skare, der er samlet til en påskemasse ved Peters Peters Basilika i Rom. Warhol havde tilsyneladende monteret sig ind i mængden, for lidt af en 'Where's Waldo' -effekt. Det er den perfekte måde at holde dig besat, mens du laver din virksomhed.

Brad og Michelle fandt deres entreprenør, selvom Sweeten, en ressource i New York-området, der forbinder boligejere med arkitekter, designere og entreprenører. Du kan læse mere om dette projekt, se flere billeder og find kilder på Sweeten bloggen.