Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Før og efter: Boring Beige Bathroom får en ny lejekontrakt på livet

Anonim

Du kan huske Ellen og Ben, første gang Brooklyn husejere, der i stedet for at ombygge deres køkken besluttede at tackle deres mesterbad som deres allerførste renoveringsprojekt. De følte sig mere end tilfredse med resultaterne af denne remodel, og besluttede at gå med samme entreprenør til deres andet badeværelse, selvom de valgte at tage designet i en lidt anden retning.

Hovedformålet med renoveringen var at skabe et badeværelse, der følte sig så frisk, rent og rummeligt som muligt, mens man arbejdede inden for rammerne af det eksisterende rum. Ellen og Ben valgte at erstatte den eksisterende forfængelighed med en ny vægmonteret vask, der frigør et par kvadratmeter gulv og hjælper også badeværelset med at føle sig meget større ved at lade øjet bevæge sig gennem rummet. En håndklæde bar på undersiden af ​​vasken er både klog og praktisk.

Nye indbyggede hylder hjælper med at genvinde nogle af de tabte undersinkopbevaring. Som i deres andet badeværelse besluttede Ellen og Ben at gå efter en frostet glasdør, som bevarer privatlivets fred, men lader også lidt naturligt lys ind i det vinduesløse badeværelse. Indpakning af varmtvandsrøret i reb forhindrer forbrændinger og tilføjer en lille naturlig tekstur.

Ved hjælp af samme flise (en smuk matpenny flise) på gulvet, vægge og karbad surround hjælper med at forene rummet. Spejlet er forsænket lidt tilbage fra resten af ​​væggen, hvilket hjælper med at afsætte det på en enkel og moderne måde. Marmorhylden langs bunden er en fin detalje.

Brug af lysegryn med den hvide flise tilføjer lidt tekstur og en subtil variation til et helt hvidt rum.

Ellen og Ben fandt deres entreprenør, Alan, gennem Sweeten, en ressource, der forbinder New York-området husejere med designere, arkitekter og entreprenører. Du kan læse mere om dette projekt og se flere fotos og kilder på Sweeten bloggen.

Redigeret fra et indlæg, der oprindeligt blev offentliggjort 11.3.15-NT