Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Før og efter: Store ændringer i en Brooklyn-lejlighed

Anonim

Dette er historien om, hvordan en Clinton Hill co-op fik en komplet, top-to-bottom opdatering. Lejligheden havde et fælles problem for mange ældre boliger: et lille, trangt køkken, afskåret fra resten af ​​de levende områder. Boligejere, der elsker at underholde, forestillede sig et nyt, moderne køkken og et åbent, uafbrudt opholdsområde, der ville udnytte lejligheden til en utrolig lys og udsigt.

Det kan være svært at tro på det, men det er faktisk det samme rum (og den samme vinkel, for dig sticklere). Den mest dramatiske ændring var at åbne det tidligere separate køkken til de levende og spisestue områder, men fjernelsen af ​​spejlevæggen og tilføjelsen af ​​nye, lettere brede plankegulve gør også en stor forskel.

Det nye køkken, der er forsynet med blanke hvide IKEA kabinetter, har en elegant moderne sensibilitet. Slagterblok tællere hjælper med at føje et strejf af varme.

Et af de mest unikke elementer i det nye køkken er de skræddersyede skabe, der skjuler køleskabet og opvaskemaskinen. Parrets entreprenør, Kris, bidrog til at opbygge skabene; de tilføjede kun ca. 15% af de samlede omkostninger ved kabinetmaterialerne og bidrager til at opretholde rummets strømlinede følelse.

Nu hvor væggene omkring køkkenet ikke er mere, fyldes lys fra hjørnevinduet i lejligheden, hvilket gør rummet til at føle sig stort og lyst. Den minimale følelse er det perfekte supplement til parrets skandinaviske moderne estetik.

En anden spændende ændring skete på gangen: under renoveringen blev den udvidet 9 tommer (en lille smule plads stjålet fra køkkenet), hvilket gjorde plads til vægmonterede bogreoler, der gør dette cirkulationsrum til et hjemmebibliotek.

Boligejerne fandt deres entreprenør, Kris, gennem Sweeten, en ressource i New York-området, der forbinder boligejere med arkitekter, designere og entreprenører. Du kan læse mere om projektet, se flere billeder og find kilder på Sweeten bloggen. Og hold dig indstillet til deres badeværelse renovering, som vil blive præsenteret i en kommende post.

Mere projekt før og efter af sødning:

  • Før og efter: En slank opdatering til en trange lejlighed
  • Før og efter: En alvorlig overhalning for et 'ødelagt' East Village Kitchen

Redigeret fra et indlæg, der oprindeligt blev offentliggjort 26. august 2015.