Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2019

Før og efter: Barrins (18 år i gang) Opdateret køkken

Anonim

Nogle mennesker kan lide at bo i deres hjem en lille smule, før de renoveres, for at få en fornemmelse for rummet og finde ud af, hvad de vil have. Før Barry overtog sin renovering af køkkenet, tog han masser af tid; han har boet i sin Carroll Gardens Condo i 18 år.

Apparaterne var langsomt blevet udskiftet gennem årene, men de næsten 30 år gamle frysere havde helt klart set bedre dage. Barrin var også på udkig efter et køkken, der ville give ham lidt mere opbevaring og bedre udnytte rummet (ret rigeligt til New York!) I hans køkken. Det var tid til en forandring.

Barrin betragte IKEA kabinetter som en pengebesparende løsning, men de u-formede køkkenets kanaler og tællere gjorde det vanskeligt at arbejde med standardstørrelser. Så i stedet valgte han en semi-custom løsning, med kabinebaser bestilt fra en forhandler og brugerdefinerede shaker-stil døre. Gulvfliserne har hele porslins robusthed med træets udseende, og de varme toner i granitten supplerer rummets smukke udsatte bjælker og loft.

Ved at fjerne en skillevæg på venstre side af køkkenet (som du kan se på før foto nr. 2 ovenfor), kunne Barrins entreprenør, Evros, tilføje ganske lidt opbevaringsplads til køkkenet. Den dobbelte højde bordplade blev udvidet for at give mulighed for mere prep plads på køkkenet og mere bar plads på stuen side. Evros bygget en brugerdefineret endcap med opbevaring til Barrins kogebøger.

Rygpladen er lavet af glasflise over en malet baggrund; skiftende og frostede glasfliser tilføjer en subtil smule ekstra tekstur. Det er det perfekte finish til et smukt nyt rum.

Barrin fandt sin entreprenør, Evros, gennem Sweeten, en online ressource, der forbinder New York-området husejere med arkitekter, designere og entreprenører. Du kan se flere billeder og læse mere om projektet på Sweeten bloggen.